30/9-11 update

tjoho =P

jag tänkte uppdatera lite om vad jag gör om dagarna nu förtiden eftersom jag inte skriver så ofta längre. men o andra sidan kanske de inte händer så mkt spännande i mitt liv just nu hahah

gårdagen va lite stressig dock.
jag började dagen med att gå till skolan o va där från 8 - 9 sen blev de vidare ner till stan för att gå på möte på arbetsförmedlingen angående deras utbildningar. På arbetsförmedlingen träffa jag desse som jag umgicks lite med ett tag de va länge sen så vi hade en del att prata om men hon mådde inte så mega bra så de blev inte allt för länge sedan bar de av hem för att hinna få i mig lite mat o snacka skit med lilla mamma.
Vid 16.25 tog jag bussen ner till stan igen för att träffa emelie vilket va hundra år sen typ vi fikade lite o snacka skit o så följde hon med mig till optikern för jag skulle på linnskontroll o emelie passa på att beställa en tid för synundersökning.

efter optikern blev det att dra sig hem igen o plugga lite och prata lite skit me folk på msn =D
efter det så blev det att ta en kaffe me mickan o snacka lite skit när hon tog en paus från sitt pluggande. När mickan släppte av mig så träffa jag zanna o jonas utanför huset så det blev att prata lite skit me dem oxå innan de blev in o plugga lite, kolla på idol på tv4play o sen sova.

De va min dag igår så fullrulle men det är skönt att ha saker o göra o inte bara sitta o glo.

o nu på morronen så har jag plockat lite i köket för de såg ut som hej kom o hjälp mig o nu sitter jag här o skriver lite o pluggar för ovanlighetens skull hahaha :P

Nä om man ska återgå till pluggandet kanske så man blir klar med det.

Puss hej

JojoEkman<3
RSS 2.0