fart och fläng

hej alla glada med hink och spade =P

vet att jag har varit dålig på att uppdatera men jag har inte riktigt haft tiden till att sätta mig att skriva mem det ska de bli ändring på nu =)

idag vakna jag vid 10 men låg och dröna i sängen till typ 12 =) läste lite bok och prata i telen med emelie=)
sen blev de att gå upp och äta lite sen fick jag lite ryck att börja storstäda i mitt rum.
men mitt uppe i städningen ringer emelie och frågar om jag ska me ner till stan vid fem ja bara vist de kan jag la =) men sen efter typ 30 -40min ringer hon och säger vi hämtar dig om 10 min en kvart o då va klockan på 3 så blev lite stressad och fick slänga mig i en snabbdusch.
väl nere på stan så blev de kolla lite på skor och fixa lite sen blev att fika me emelie och may för att sedan bege sig hem till emelies lägenhet för att ge katterna mat och vatten.

väl hemma igen blev de att äta och sen fortsätta med städningen och möbleringen=) nu är jag typ klar lite små fix kvar bara som jag tar imorron=)
nu sitter jag här vid datorn ska snat bädda iordning sängen för att sedan sova=) kommer slockna som en stock=P

imorron kommer både mickan, mattias och eric hem så de blir att hitta på nått kul me dom på eftermiddagen/kvällen. kommer inte bli så sen kväll för ska upp och jobba på lördag magnus kommer o hämtar mig kl.9.00 för att vi ska vara på mantorptravet 9.30 så ingen sovmorron där inte =P men gött och tjäna lite pengar =)

nä nu blir de sängen =) go natt på er alla =)



bilden passa mig perfekt =P jag i ett nötskal o göra allt samtidigt =P hahaha


XoXo JojoEkman
RSS 2.0