28/10-10 nr 2

Klockan är nu väldigt mkt =P haha
o ja ska straxt gå o lägga mig, men först ville ja skriva några rader=)
Dagen började ganska lugnt ja låg o läste lite i lugnet av ett tomt hus men de är inte så länge jag får läsa innan mamma ringer o ner mig sätta igång heldinkel för vi ska göra en kycklingsallad så ner o fixa de o sen kolla lite på BIGGEST LOSER o dricka kaffe.... pratade även lite me brosan i telefon.
Sedan kom mickan hit innan vi skulle dra till skolan o ha lektion, data (info & layout) de gick riktigt bra =) från skolan bar de av hem för att prata lite me pappa o börja fixa me bårder som jag ska använda till erics garderober sen. sen vidare till stan me Carro o mickan för att kolla runt lite för de va ju lång öppet =D ja köpte två örhängen (kommer bild imorron) mickan handla ett linne o carro ett par skor till sig och tre par kallingar till killen.
vidare hem till mickan för att slappa o flumma o sen träffa tim vilket var väldigt länge sen =P men de varade inte allt för länge innan hans tjej kom o va piss sur hahahha men men mickano ja åkte en sväng o prata lite o nu är jag hemma o ska straxt hoppa i säng är as trött men ändå inte men ska sova för att ha energi imorron till att träna gym och så kommer ju älskling oxå =D <3<3<3 sen får vi se om de ev blir utgång imorron.
dax o sova puss o gonatt <3
RSS 2.0